STIRI DE ULTIMA ORA! WIKILEAKS A SCOS LA IVEALA E-MAIL-URILE CARE DOVEDESC CA HILLARY CLINTON A FOST COMPLICE IN FINATAREA SI SPRIJINIREA ORGANIZATIEI TERORISTE ISIS!!!

1

#

Wikileaks a lansat astăzi ceea ce de departe este scurgerea de informatii cea mai devastatoare a întregii campanii electorale din SUA. Acest lucru face ca jignirile lui Trump sa arate ca un episod din Fred si Barney.

2

Atunci când Trump a numit-0 pe Hillary „fondatorul” ISIS, el a spus adevărul, totul fiind 100% corect, mass-media centrala nu a încetat niciodată să-l sactioneze dur cand a facut aceste afirmatii.
Astăzi mass-media este forțată să inghita in sec, deoarece ultimele e-mailuri scurse arată ca Hillary adminte singura, ca se afla in spate atat la finanțarea cat și la conducerea ISIS.
John Podesta, cel care conduce campania lui Hillary si care a fost, de asemenea, consilier al presedintelui Obama la momentul respectiv, a fost destinatarul e-mail-ului din 2014 si care a fost lansat astazi.
Assange a promis ca ultimele scurgeri de informații ar conduce la punerea sub acuzare a lui Hillary și se pare că nu a glumit. Email-ul dovedește ca Hillary știa și a fost complice în finanțarea și înarmarea ISIS de către „aliații”, Arabia Saudită și Qatar!

“The governments of Qatar and Saudi Arabia, which are providing clandestine financial and logistic support to ISIL…”, Clinton wrote.

„Guvernele din Qatar si Arabia Saudita, care au furnizat sustinere financiara si logistica clandestina catre ISIS…”, a scris Clinton.

1
Mass-media inca nu a facut nici o referire la acest lucru, chiar dacă WikiLeaks are o istorie de 10 ani in care fost 100% corect in tot ce a scos la iveala, niciodată nu a eliberat informații care sa se fi dovedit a fi false.

… Puteti ghici de ce?

Poate că are ceva de-a face cu faptul că Sauditii s-au laudatat ca au finanțat 20% din campania prezidențială a lui Hillary și împreună cu Qatar sunt printre cei mai mari donatori la Fundatia Clinton.

Nu mai este nici un mister acum de ce ISIS a înflorit sub administratia Obama / Clinton

Statele Unite ale Americii a creat armate și a finanțat teroriștii pentru doborîrea conducerii din Siria, totul prin intermediul aliatilor Teroristi ai Statelor Unite. Atunci când știi acest lucru incepi să te uiți la situația din Siria în mod diferit. Poate că Rusia și Iran sunt cu adevarat cei care luptă impotriva ISIS, astfel incepi sa realizezi dintr-o data ca SUA lupta impotriva Rusiei si in acelasi timp inarmeaza ISIS-ul.
Campania lui Clinton si Fundatia Clinton, sunt finanțate literalmente de către aceasi oameni care finanțează si ISIS și care au omorat sute de mii de oameni nevinovați în Orientul Mijlociu, iar acum, chiar si in SUA.
Acest lucru nu insemna altceva decat TRADARE. Hillary trebuie să fie trimisă în judecată și trasă la răspundere pentru crime împotriva umanității și trădarea Statelor Unite ale Americii.
Știm că mass-media va face tot posibilul pentru a îngropa această poveste, deci depinde de cetatenii americani pentru a folosi media sociala in asa fel incat sa aduca la cunostinta tuturor cetatenilor cu drept de vot aceste informatii, înainte de a pune stampila in data de 08 Noiembrie. – endingthefed.com

sursa