Sandi Matei, unul dintre liderii #rezist: Mălin Bot e expert în manipulare

1

activenews.ro: Sandu (Sandi) Matei, unul dintre liderii mișcării #rezist, a lansat un atac dur către un alt lider al protestatarilor, fostul jurnalist Mălin Bot. Într-o postare pe facebook, Matei a declarat că Bot „a trădat atât de pervers de dragul imaginii și a banilor”.

„Malin Bot care este scopul tau de promovezi astfel de minciuni si denigrari in tara? Cei care ati fost in PV ati vazut realitatea. Acel microfon este al libertatii si democratiei necenzurate, daca se vorbeste strict despre Statul de Drept.
Maline , ca ti-ai batut joc de toti cei din jurul tau, noi o stim si nu am facut public, dar sa te folosesti de altii sa ne loveasca ca psd-ul si mocirla tv cu minciuni este DEGRADANT chiar si pt un jurnalist….regret ca am fost amicul tau si ma doare sufletul ca ne-ai tradat atat de pervers de dragul imaginii si a banilor….ura mai trece, scarba NU”, a scris el.

Matei a continuat: „In legatura cu postarea mea de ieri cu referire la Malin… Dragii mei, promit ca la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa ce terminam cu mafiotii astia din psd, fac primul selfie-live pentru dvs, unde voi explica punctual tot, apoi voi raspunde si la intrebarile dvs, o sa fie fff interesant. Oare cine il cunoaste mai bine decat mine, cine a fost alaturi de el de la inceput? Asa cum nu am spus nimic inca din februarie, cand i-am descoperit caracterul,, nu o faceam nici acum si mergeam mai departe lasand impresia ca suntem o echipa, dar a luat-o razna si asta o spun si cei ce il cunosc REAL nu doar pe fb unde intradevar este profesionist in manipulare”.

Replica lui Mălin Bot a fost scurtă: „Lângă mine vine orice om cinstit care s-a săturat de hoți. Din pacate, unii dintre cei care au venit lângă mine au demonstrat în timp ca aveau alte intenții sau scopuri. Scopuri urâte sau parșive. Asta e viata. Asa sunt unii oameni, te trădează ușor pentru 30 de arginti, pentru orgolii mizere, pentru scopuri meschine.
Îmi asum sa fiu astfel rănit și dezamăgit. Avantajul de a putea avea atât de mulți oameni aproape este mai mare decât dezavantajul de a avea și surprize neplăcute. Merg înainte cu oamenii onești și care au caracter curat”.

Sandi Matei este cel care l-a lovit cu pumnul pe un bătrân în Piața Victoriei.