Igor Dodon, la rugăciuni pe Sfântul Munte Athos: „Mă voi ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”

1

Președintele Igor Dodon a ajuns în această dimineață în Grecia, unde își va petrece vacanța cu familia. Șeful statului a postat mai multe imagini pe pagina sa de socializare, menționând că merge pe Sfântul Munte Athos, unde „se va ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”.

„Cu Doamne ajută. Mergem pe Sfântul Munte Athos. Ne vom ruga pentru Moldova și bunăstarea poporului nostru”, a scris Dodon.

Din imagini se vede că președintele țării a plecat la în Grecia nu doar cu familia, ci și cu mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

1

Președintele a anunțat anterior că se va odihni pe Muntele Athos până la data de 4 august., iar în perioada 5-8 august va fi în Teheran, unde va participa și la investirea noului președinte Hassan Rohani. Vorbind despre vacanța sa din luna august, președintele statului a declarat că planifică să viziteze mai multe locuri sfinte și mănăstiri, dar totodată, să aibă și câteva întrevederi oficiale cu demnitari de stat din Republica Elenă.

Această prezentare necesită JavaScript.

realitatea.md

Reclame