Șerban Huidu, scandal cu Ani Crețu: „Să îți fie rusine madam Istericale!”

Serban Huidu, criminalul care a omorat doua persoane, o ataca pe Ani Cretu

 

1

Disputa din ultima perioadă care a împărțit România, a întărâtat și vedetele. Șerban Huidu a uitat de maniere și a sărit la gâtul actriței Ani Crețu.

„Bătăioasa Ani Crețu ma confunda cu unul dintre admiratorii ei și „ma pune la punct” printr-un mesaj privat. Cică ar trebui sa îmi cer scuze publice. Draga Ani, îmi pare rău pentru suferință băiețelului tău, dar sa o folosești împotriva vaccinării e o ticăloșie! Acesta mișcare începută pe internet , unde toate gospodinele stiu medicina, trebuie sa înceteze. Pentru viitorul copiilor mei și ai voștri. Sa îți fie rusine madam Istericale!”, a scris Șerban Huidu pe Facebook după ce a făcut publice o serie de mesaje pe care actrița i le-a trimis în privat.

Vaccinarea reprezintă, potrivit autorităților, o politică de sănătate publică și trebuie deci să fie reglementată prin acte legislative. Tocmai din acest motiv în prezent există dezbateri intense pe proiectul de lege a vaccinării. Însă cele mai aprigi controverse se iscă în momentul în care în discuție este adusă obligativitatea vaccinării.

Fiul actriței Ani Crețu s-ar fi îmbolnăvit după vaccinul ROR

Ani Crețu susține că a fost de bună credință și a vaccinat copilul potrivit schemei națioanle. Însă după fiecare vaccin starea băiețelului ei se înrăutățea. Refuza să mai fie hrănit și asta pentru hrana unui nou-născut este laptele, iar el era alergic, alergie agravată de vaccinuri.

1
Din momentul în care și-a imunizat copilul cu vaccinul ROR, actrița spune că a început un adevărat coșmar. Băiețelul ei a intrat în șoc anafilactic de mai multe ori și foarte, foarte greu a reușit să-l diagnosticheze corect pentru că în România testele care sunt la îndemâna oricui nu sunt capabile să pună un astfel de diagnostic complex.

Micuţul Adan a fost diagnosticat şi cu intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat.

libertatea.ro

cititi si: AICI

Reclame