SATANISM din nou la Cluj, UNTOLD (3 – 6 august)

1

2

Si vor sa fie si anul asta (3 – 6 august):

Printre invitati, artisti precum Hardwell:

Iata si ce putem citi la Untold, cel mai aşteptat festival “nebun” al anului de pe DCNEWS:

[…]

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca revine cu cea de-a treia ediţie între 3 şi 6 august. În total, aproape 200 de artişti urmează să urce pe scenele evenimentului, în cele 4 zile de festival.

Unii dintre cei mai buni DJ house şi techno ai lumii, Afrojack, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Alan Walker, Marshmello şi Steve Aoki, Solomun, Sven Väth, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones şi Loco Dice, se regăsesc printre artiştii de la UNTOLD în acest an.

Li se adaugă Andy C, Borgore, Chase & Status (DJ Set), Dub FX, Pendulum (DJ Set) şi Sigma (DJ Set), 6 dintre cei mai buni artişti ai genurilor dubstep, drum & bass, trap şi hiphop.

[…]

În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. Prima ediţie UNTOLD a fost desemnată BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, singura competiţie de acest gen din Europa şi locul unde industria de specialitate, organizatorii şi festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză şi efort.

[…]

Organizatorii festivalului de muzică electronică Untold au anunţat că cea de-a treia ediție a evenimentului reprezintă o investiție de aproximativ 10 milioane de euro, jumătate din această sumă fiind asigurată din biletele vândute pentru festival, ei explicând că bugetul destinat cooptării de artiști a crescut și el semnificativ.

[…]

Organizatorii festivalului au prezentat și un trailer al filmului introductiv pentru eveniment, explicând că o parte a video-ului a fost filmat în Pădurea Hoia-Baciu, unul dintre actori este un participant la festival, în timp ce personajul principal al poveștii este un dragon magic.

„Nu este vorba doar despre line-up, ci despre o poveste frumoasă care continuă ce am început în 2016, când am prezentat un magician milenar care reușește să dea putere Transilvaniei și orașului folosind rădăcinile acestei zone. S-a găsit forța necesară pentru a merge mai departe și acum avem un nou personaj. Este vorba despre dragonul protector născut din stele. Este dragonul care păstrează toate secretele de pe această lume, iar el este chemat la Cluj pentru a ajuta la redescoperirea unor pietre din trecut, care reprezintă, fiecare dintre ele, o calitate pe care o avem fiecare. Cam acesta ar fi conceptul”, a explicat Edy Chereji, Director de Marketing și Comunicare.

[…]

În 2016, Magicianul a apărut pentru prima dată în universul Untold, fiind o prezență milenară. Acesta deţine o forță supranaturală absolută, singurul care poate controla portalul ce face legătura între cele doua lumi: cea reală şi cea fantastică. În 2017, Magicianul aduce în lumea noastra un simbol-protector, Dragonul, care a mai fost pe pământ cu foarte mult timp în urmă, când oamenii încă credeau în magie. Povestea din acest an traspune festivalierii într-o călătorie cu mii de ani în urmă, când destinul oamenilor era supus bătăliilor legendare. Balanța dintre bine și rău era prea mult înclinată în partea răului, iar o forță întunecată pusese stăpânire peste întreg pământul. Mii de cavaleri au încercat, fără sorți de izbândă, să restabilească echilibrul, însă nici un om nu a avut puterea să înfrunte răul. Protector al oamenilor, cu puterile sale nemărginite, Magicianul îl cheamă într-o noapte de august, în mijlocul luminișului din pădurea Hoia-Baciu, din inima Transilvaniei, pe Dragonul protector. Acesta, înzestrat cu știința tuturor lucrurilor văzute și nevăzute din univers, este singurul care cunoaște numele reale ale tuturor lucrurilor. Dragonul răspunde chemării Magicianului şi dăruiește 4 pietre cu puteri extraordinare, esențe ale Iubirii, Speranței, Curajului și Încrederii, celor mai curajoși dintre cavaleri. Prin puterea lor magică, cavalerii descătușează forțele binelui de pe tot pământul și înving răul. Odată cu triumful binelui se naște Ordinul Cavalerilor Dragonului. Pentru a proteja secretul pietrelor, urmașii cavalerilor le ascund într-un cufăr, dar urma acestuia se pierde în istorie și lumea uită cu totul această poveste. De atunci au trecut mii de ani, iar acum este momentul ca, în cele 4 nopţi magice de august, zeci de mii de tineri să redescopere puterea pietrelor Dragonului.

ortodoxinfo

cititi si: AICI

Reclame