Ce-a făcut „VESTUL” din UCRAINA: SODOMA și GOMORA la KIEV – Oamenii POLITICI în fruntea paradei GAY PRIDE sprijină tot mai mult SODOMIȚII

1

KIEV (Reuters) – Politicieni ucrainieni și diplomați străini s-au alăturat miilor de participanți mărșăluind pentru Gay Pride în Kiev duminică, purtând pancarte și fluturând steaguri în culorile curcubeului și ucrainiene într-o paradă flancată de un cordon gros de polițiști în echipament de intervenție.
Unii susținători ai drepturilor lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor (LGBT) văd progresul în Ucraina ca simptomatic pentru o integrare mai apropiată a țării în Uniunea Europeană și respingerea legăturilor cu Rusia vecină.

Participants take part in the equality march in Kiev

Marșul a fost în mare parte lipsit de incidente, deși în jur de 200 de persoane au protestat, numind parada gay un adevărat afront către valorile tradiționale și către soldații care au luptat și luptă împotiva separatiștilor pro-ruși în regiunea de est a Donbass-ului.
Autoritățile ucrainiene și-au sporit sprijinul pentru drepturile homosexualelor din momentul în care un guvern pro-occidental a preluat puterea în urma protestelor din Maidan în 2014. În 2015, a fost adoptată o lege care interzice discriminarea la locul de muncă a comunității LGBT.

1

Dar criticii consideră că atitudinile contrare rămân răspândite.
Șase persoane au fost reținute în urma forțării cordonului de securitate, a declarat poliția într-un comunicat.

“Însorit & bine organizat #KyivPride2017. Încă un pas înainte pentru egalitate în #Ucraina”, a scris pe Twitter Judith Gough, ambasadorul britanic în Ucraina, ce s-a alăturat marșului.

1

Cu o zi înaintea paradei, Ivanna Klympush-Tsintsadze, vice-prim-ministru al Ucrainei pentru integrarea europeană și euro-atlantică a declarat că parada ar ajuta Ucraina să se descotorosească de “moștenirea sa imperială”.

“Este un consens în societate în privința mișcării statului nostru în direcția Europei”, a scris pe Facebook.

“Aceasta nu este o alegere în legătură cu avuția materială. Este o alegere privind sistemul nostru de valori”, a mai scris, adăugând că pivotares către Europa însemna că Ucraina învață să respecte „individualitatea și diversitatea”..

Marșul de duminică nu se poate compara cu ciocnirile violente ce au avut loc la același eveniment în 2015, dar protestatarii și-au făcut auzite vocile.

1

“Nu putem permite acest marș în timp ce țara se află în război și frații noștri mor pe front”, a afirmat Igor, de 33 ani.

“Sfânta Scriptură și istoria noastră stau împotriva lor.”

Orașul a fost implicat într-un scandal legat de drepturile homosexualilor în acest an, deoarece a găzduit concursul Eurovision cu sloganul „Sărbătorim Diversitatea”. Un plan de a vopsi un monument din perioada sovietică în culorile curcubeului a fost împiedicat de grupuri de extremă dreapta.

reuters.com via ortodoxinfo

Reclame